Wednesday, 30 May 2012

Pembekal bunga segar/fresh flower

Untuk sesape yang memerlukan fresh flower yang murah dan berbaloi nak beli..boleh hubungi akak
akak jual lebih macam harga borong la

yang nie akak ual RM 15.00

10 kuntum RM 13.00

RM 10.50


20 kuntum RM 22.00

RM 15.0m
Mana bunga yang tiada dalam gambar boleh la buat order dengan meyatakan jenis bunga..Bunga boleh collect di Putrajaya/bangi/kajang/ampang/cheras

19 comments:

eima said...

ko tanam kat atap rumah ke kak??

cikblueberry said...

tinggi tue nak tanam kat atap umah..

Pieza said...

nak china ros warna biru ada tak?

Anonymous said...


Anonymous said...

HYE. NK TAU MCM MANE NAK CONTACT AKAK YER. SY NAK BELI BUNGA UTK MAJLIS 7.OCT NIE

cikblueberry said...

Can contact:ekienmohd@gmail.com

Izyan Rosli said...

kalau sy nak order 140 bunga mawar merah brape akk charge ye? event di marriot putrajaya pd 25hb ogos akk bole hntr ke sne ke?

Maz Elias said...

As salam...boleh saya tau mcm mana nak contact cikblueberry? Saya nak beli bunga utk majlis saya, nov13 ni

Natrah Z said...

salam, sy nak order tuber roses tu rm 30, ros biru 2dozen dgn ros kuning 2dozen. boleh dpt harinkhamis ni tak? majlis hari jumaat 20disember

Nur Farhana Mazalan said...

sis, flowers ni available lg x? cmne nk further discuss??

Amalina Syahirah said...

assalamualaikum . kak . kalau bunga ros macam mana kak ???

Anonymous said...

Jika nak order ,bagaimana ya ?

Amy Amyra said...

Slm kak nk tnya cmne nk tmph bunga kt akk?

ana sofeea said...

Sis, how to get ur contact number?

Anonymous said...

Sy nk oder hyrangea...ni no saya
.0142761487..nk.wasap akak contoh warna mcm.mane

Anonymous said...

Salam,sis kalau bunga rose colour soft pink,purple,cream and peach ade x?sy nk tempah untuk 15 ogos 2014 untuk buat hantaran.

akma Othman said...

salam, masih jual bunga? boleh email detail dan harga pada sy, sukahatila@gmail.com. Thanks

Anonymous said...

salam. jual bunga lagi x? sy berminat dengan gerbera (daisy). nak order utk 30 kuntum je.. harap boleh bagi senarai harga or contact no to miss_redheart@yahoo.com.. tq

Muhammad Amin said...

Assalamualaikum masih ada jual bunga x ??? Nak beli ros biru ... Urgent . Contact nmbr ni ea 0126550889