Wednesday, 6 March 2013

Photobook yang murah dan ohsem

Assalamuailaikum..haii blog bersawang..
sian blog aku nie berabuk sebab tuan dia pemalas nak apdet..asik blogwalking jer..

Ramai gak B2B yang dah selamat menjadi isteri kepada suami yang tercinta..tahniah yea..semoga berkekalan hingga hujung nyawa..amin..

 aku nak citer pasal photobook yang aku rasa amat berbaloi untuk dimiliki.. sebab pixajoy tengah buat promosi photobook semurah RM10.00..berbaloikan..

Kepada exbride yang rasa banyak sangat gambar kawen yang tak habis dicuci oleh photographer boleh lah amik inisitif untuk dapatkan photobook nie..kita boleh pilih gambar yang kita rasa cun dan design sendiri..ohsem kan..

contoh album yang ada dekat pixajoy 




ohsem kan apa lagi g la terjah pixajoy..sharing is caring

1 comment:

eddany @ WE said...

WE pon dah beli & dah dapat photo book ni... sgt puas hati dengan hasil nya!