Monday, 29 April 2013

MEATBALL ABG BURN

Assalamuailakum..

Lamanya tak update blog kesian blog nie..semenjak tuan nya dah kawen terus terbiar blog..tak taulah penyakit MALAS teruk sangat melanda nak ikutkan suami jauh di mata boleh aje rajin nak update tapi  peyakit MALAS tak kenal sesiapa..

Kali nie nak cerita pasal MEATBALL abg burn yang dicanang tersangat lah sedap tue...asik tengok blog-blog lain dok promote pasal meatball nie sampai aku pun termimpi-mimpi nak rasa gak..Di sebabkan aku duduk berjauhan ngan suami terpaksa aku tunggu adik  aku Napi datang untuk teman aku makan meatball nie..sedih kan..nasib baik belum mengandung kalau tidak setiap hari dok sob sob kat laki ngadu nak makan meatball...hehehehe

puas gak aku gogle kat mana abang burn yang paling berdekatan dengan Putrajaya..rupanya byk gak abang burn nie dok jelajah satu MAlaysia..aku ngan adik aku pergilah cawangan abang burn dekat sungai ramal kajang fooodcourt..masa aku sampai tengok tak ramai pun beratur kat stall abang burn  cuma sate willy mak aii panjang beratur..

service memang ok kejap je aku dah dapat apa yang aku order..tapi aku nie gatal tengok sate willy ramai orang beratur nak juga beratur 




apa yang lidah aku rasa la meatball nie ok la cuma masin sikit la..walaupun cuma 9 biji jer tapi serius   mmg kenyang walaupun bila ko tengok macam rasa tak cukup je..bagi sesiapa yang belum rasa aku syorkan korang pergilah try sekurangnya kita tau mmg orang melayu yang buat..

sila la lawat abangburn kat situ blh la korang cek kat mana cawangan jelajah diaorg



1 comment:

eddany @ WE said...

yummy... sedappp nya... kecuq ayaq liuq cheq