Monday, 18 June 2012

review kawen di pontian

hari nie nak review la perkahwian adik najib kat pontian..Adik najib nie lelaki jadi kita orang menghantar la sang arjuna nie untuk menemui kekasih hati sekaligus mengikat janji sehidup semati (ceh ayat)..aturcara majlis pagi nikah lepas zuhur sanding..jimat masa dan jimat wang dalam satu hari buat 2 benda sekali gus..cuma letih la sebab berkejar sikit kan...apa yangaku suka tentang majlis nie ialah makanan yang banyak ermm semua sedap..ada tarian zapin..pendek kata memang enjoy la..

jom layan gambar

nie masa nikah
Nikah lagi
Pengantin pompuan..aku rasa trend la sekarang sanggul tinggi-tinggi
masa nie aku rasa baca taklik..aku pun xsure yang Johor ada adat  macam ibubapa pengantin akan serahkan anak paa pengantin lelaki..camana ek nak explain sebab aku pun xpandai pasal adat kat johor...

Hantaran 2 belah pihak..
gelang tangan ngan cincin
Pemungut tol hehehehehe..Johor yang aku tau kalau pengantin lelaki nak jumpa pengantin pompuan kena lalu tol..nasib baik pengantin lelaki dah sediakan angpau..kalau tak kempunan la nak jumpa pengantin pompuan
Berjaya melepasi tol...muka lega..aku tengok sekarang nie ramai pengantin suka kenakan niqab..nak suprise  kan suami kot
itu dia penari zapin cilik..meriah la...tapi lama sangat menari sampai  aku jadi lapa..dan lama sangat berdiri..
Penari zapin 
Pengantin...
Tinggi nya kek....tak rasa pun sebab perut dah kenyang..makan mee..makn kueh ..makan nasi..jadi space untuk kek tak d..tengok gambar kek nie rasa lapar pulak hehehehehe
bila aku tengok gambar nie terus terpikir mana gamba aku??baru teringat camera kalau dah ditangan najib mmg takde harapan la gambar aku nak menyelit...yang ada semua gambar pose buruk dari aku..malu la nk upload..

3 comments:

S.U.R.I.A. said...

suka tgok budak2 joget zapin....

Cik Gelong said...

best la tgok pic org kawen.. teringin nk kawen..hehhehe..
nice blog! <3
*blogwalking & jumpa blog ni & follow*
lifecikgelong.blogspot.com

cikblueberry said...

cik gelong..thanks..kawen cepat2 yea