Monday, 29 October 2012

Akhirnya aku pun ada

Macam tak percaya je akhirnya aku memiliki kad kawen sendiri..hehehe..selalu tengok kad kawen orang lain tapi kali nie tengok sendiri punya...rasa macam nak melompat tinggi ke awan punya seronoknya tengok nama sendiri atas kad..bila pandang kad tue rasa nak menyengih je..teruk tul aku nie ..plan nya nak buat untuk 2 belah pihak tapi Mak Najib nak buat sendiri belah dia sbb jemputan tak ramai..jadi aku pun tempah la kad jenis poskad sbb aku mmg simple orangnya..
Nak lukis map rumah sendiri masyaallah susah rupanya..puas la aku buat pakai paint nak kasi org cetak kad tue paham..aku bukan apa takut jemputan yang datang rumah aku tak paham map yang ada kat kad..nak tengok kad comel aku perasan

.............................


................................


..............................

...............................


....................................


....................................



ishh rasa seronoknya tengok nama sendiri...hahahahahaha...oh lupa nak bgtau aku tempah kad nie dekat hentian kajang..nama company tue salam greeting tingkat 2 hentian kajang..sangat -sangat bagus perkhidmatan nya..dah la murah cepat lak tue siap..tengok kad aku siap sebelum bulan 11..padahal kenduri bulan 12..tapi aku suka siap cepat-cepat nie senang nak plan ngan tulis nama cantik-cantik atas kad..

Akhirnya aku ada kad kawen sendiri

10 comments:

shizansyafik said...

congrats.. hehe, mlm ni tdo termimpi2 kad la.. perasaan yang sama masa mula2 dapat kad dulu.. rasa cam tak caye je dh nak kawin.. tema biru eh?

InaYusoff said...

haha..kita tempah kad di tempat yang same...

hentian kajang kan...

nengok design dah dapat agak..

:p

fatehamohamed said...

wahh..mesti rasa tak sabar nak kawen dahhh;)


ape nama kedai kat hentian kajang tuh?...

Amalina Ali said...

wiwittt... dah ada seyhhh.. :)

Diyana said...

cantik lah bahagian depan dia... suka3

Cik Saila said...

tahniah,dh dpt kad..nnt ms edar kad lagi berbunga2.. :D

cikblueberry said...

shizan:mmg berbunga..ha ah tema biru
Ina: kedai tue mmg ok kan
Fateha: salam greeting tingkat 2 hentian kajang
amalina& diyana : TQ
Cik saila: lagi berbunga kembang

loytha'san said...

awak..... tarikh kita sama.... hahahhaa... tapi awak kawin kita baru nak tunang...lalaala...:) tahniah la cik blueberry dah ada kat kawin sendrik.. kita haritu baru tengok artwork utk kad bertunang kita...perasan jugak kita wakk...hahahha :D

orked violet said...

da cik bLueberry.tema mesti biru kan..

hehehe.best nye da ade kad..sya stiLL Lg m'hunting/survey kot2 ade yg Lg murah/best

Liza Razak said...

walaupun simple tp cantik kad kawin tu :)