Wednesday, 3 October 2012

Kasut sanding atau kasut hantaran

Tengah pening kasut nie nak buat apa..nk buat sanding simple sgt..b2b tolong bg idea


11 comments:

Cik Saila said...

kasut nikah sesuai sbb simple n sweet je..kalau nk bt sanding boleh la tmbh something (DIY) :))

Amalina Ali said...

yup. betul ckp saila. buat utk kasut nikah. tapi kalau tambah something yang bling bling mst lagi comel. :)


ini heels or kasut biasa??

cikblueberry said...

nie kasut heels p xnampak heels dia hehehe..tuela tgh memerah otak untuk membuat kasut nie lagi namapak ohsem..

Firuz SR said...

Cantiknya kasut...jeles2

shizansyafik said...

beli lace atau reben, tampal.. atau pun clip on bling2

Zila Zainal said...

sleek and simple. pasni bule pakai balik :)

s h a said...

hye dear,
my opinion...lebih kurang mcm b2b lain...tambah sumthing yg simple untuk naikkan seri kasut...hehe...kalau xle nak tambah pape sesuai je untuk nikah...simple and sweet :)

loytha'san said...

its so simple and damn cute! cari kat ne?? bole je awak nak wat hantaran or pakai nikah...masa sanding nnt pakaila yg lagi woww! :D sekali je kan sanding..hehe

alyn said...

Beli pearls and glue kan susun2 bagi cantik. Or ribbon kt belakang ribbon seketul cream colour jgk. cantik :)

Salam kenal dr alyn

bintanghati said...

kasut hantaran ok kot...
kasut wedding kne gojesss skit dear...
hehehhee

eddany said...

deco sumthing on top of shoes...mix n match dengan beads kat baju u nanti dear..all d best