Wednesday, 26 September 2012

adriacottage dream veil contest

hari tue kan aku post pasal aku pening nk cari tudung dan veil untuk nikah dan sanding..Bahagian kepala nie aku rasa mmg penting sangat sbb kat bahagian kepala la ada muka yang perlu sentiasa nampak cantik..klau comot2 masa kahwin nanti kopem mesti jadi bahan mulut orang..

kalau make up cantik : "cantiknya pengantin..lawa sangat..beruntung hubby dia"
kalau make up xcantik: "ishh apa la bedak kepuh..liptisk xkena..xnaik seri..bla..bla" (tension)

Kalau veil+ tudung cantik: "ishh lawanya tudug ngan veil dia..nak camnie gak la..suka la..bla..bla"
kalau veil+tudung xcantik"apa la pengantin pakai tudung camtue..gemok..muka garang..bla..bla"

tension kalu kita sebagai pegantin terdengar mulut2 musibat nie berbisik kat belakng kita..rasa macam nak lumur2 jer cili kat mulut tue..

kalau orang puji cantik kopem pengantin senyum sampai ke telinga..tengok gambar kahwin pun nak senyum lagi..lepastu mesti cakap"mana ada cantik biasa la" padahal dalam hati kembang setaman hehehehe..itu aku la
melalut pulak...Senarnya aku nak join contest nie:


Syarat-syarat penyertaan; 
  1. Hanya untuk bride Disember 2012 – Disember 2013 sahaja
  2. Sila like FB fan page http://www.facebook.com/AdriaCottage dan share dgn 2 org bakal pengantin
  3. Sila follow blog kami http://adriacottage.blogspot.com dan tag 2 org bakal pengantin
  4. Post 1 picture veil idaman anda and describe it in 2 words. (No need essay)
  5. Dan akhir sekali tinggalkan link blog anda pada komen di bawah. 
senarnya nak ikutkan banyak veil yang aku suka..jadi rambang mata tau..tengok nie cantik nak nie..tengok belah kiri cantik nak tue pulak..ishh xtetap pendirian betul la..

veil yang menjadi pilihan hati..jeng..jeng..jeng


source google..kredit untuk blog tersebut
 2 perkataan yang sesuai
 eklusif (betul ke aku eja)
mahal

aku suka veil aku ada lace..ada manik..ada pearl..nampak lip lap..pengantin kan harus lah lain dari yang lain..harus nampak cantik..

sape ek aku nak tag nie
ciknina
dila


3 comments:

noorliana zamri said...

citra rasa yang sama...good luck

Fainie said...

thx dear..mmg cantik veil ni (",)

eddany said...

nice veil...nak pengsan i tengok..jatuh chenta lah! siapakah gerangan pembuat veil ni dear??