Wednesday, 12 September 2012

colour?????

senarnya aku pening nak pikirkan tema color...ishh susah betul tau nak main ngan color nie kena cari yang sesuai dengan kuit kita sendiri..kalau silap pilih color alamk tenggalam pulak kita ngan color tue ataupun nampak kusam jer..xnak la jadi mcmtue..di sebabkan kulit en najib gelap jadi aku perlu berhati-hati untuk memilih color yang sesuai..ok biar aku detail kan macamana gelapnya kulit en.najib..najib bie ada keturunan india jadi paham-paham la kan..kulit najib bukan kulit melayu tp gelap dari kulit melayu more tue indian sikit...tapi takpela manis tue tetap ada hehehehehe

memula ingat nak pilih tema color nie



tapi bila pikir balik macam tak sesuai lak...lps tue pilih lagi tema color lain


pikir balik..kena ke ngan najib..adoi susahnya...lpas tue mak cakap ambil lak warna biru biar nampak sejuk sikit majlis..

cantik gak color nie...tapi tak kan pelamin biru..bilik biru..baju biru..ishh rasa geli lak hehehehe..lepas tue pikir kalau semua biru baju pengantin warna soft grey cantik tak??



source blog irinenadia

 ok tak yea warna nie..pandangan mata aku canti coler nie tapi masalah sekarang sesuai tak ngan najib..aku nak biar pengantin namapak grand dan berseri-seri..xnak la nampak malap jer..ishh spoil jer nanti..sape ada cadangan warna sesuai untuk baju pengantin..pening pikir sebab nak tempah nie tapi belum decide color lagi...mati mak andam mara..

6 comments:

Diyana said...

saya pun xde laa pandai sgt....
tp, cuba igt2 kembali baju ape yg tunang awak pernah pakai.... yg nmpk match je dekat badan dia, nmpk dia "sejuk mata memandang" di mata awak...
mungkin itu boleh m'bantu utk cari warna yg seswai dgn dia...

cikblueberry said...

Diyana:ishh tak terpikir pulak kan..thank

Diyana said...

most welcome... (^_^)

Zila Zainal said...

nikah kita peach n soft green. sanding blue n light yellow. taktau laa kena ke tak sebenarnya ekeke

shizansyafik said...

kaler tu cantik, tapi bak kata diyana, recall balik warna baju yang si dia nampak hensem bila pakai.. =)

bintanghati said...

Ye ye btl tu kate dayana.. Tgk blk kaler pe yg awk tgk tunang awk seswai pakai.. Xtnya dia sendiri suke kaler ape?... Hehe.. Mmg ssh sbnrnye nk cari tema kaler..
Or pd sy cari la kaler yg awk jrg suke nk pki Kaler mcm tu.. Jgn risau kaler ape pn kite pki nnt, pasti nmpk berseri sbb kite kan pengantin.. Ade aura dia sendiri..
Lain la klu awk dh decide tul2 kaler ape yg nk? Them cari trs..
Mcm sy, nikah nnt putih la. Resepsi nnt kaler green amerald lbh kuang sbb i love green..
Moga dpt membantu.. Hhehe..

Eh lupaa.. Slam kenal ye..