Wednesday, 19 September 2012

Tudung Nikah dan Tudung Sanding

Sape ada masalah nak pilih tudung nikah ngan tudung sanding?angkat tangan..aku adalah salah seorang yang tengah pening nak cari tudung untuk nikah ngan sanding sebab pak andam aku tak provide tudung..eiii geram tul..patutnya provide la sekali kan?

untuk nikah aku plan nak pakai tudung simple tapi nampak grand ..caman tue ek??hehehehehe aku berkenan ngan tudung macam nie

gambar pengantin cantik ulang tayang
lepas tue aku minta la tolong ngan pakcik google..terjumpalah blog ex B2B yang diy tudung kahwin klik sini ..aku pun dh email dan harganya agak berpatutan la..

tudung yang dijual
lepastue pikir-pikir balik sesuai ke ngan muka aku yang comey nie hehehehe..tanya pendapat member diaorang cakap sesuai tapi aku yang tak konfiden..lepas tue sesaja jalan kat radiusite..rasanya nikah nie macam nak pakai tudung cmanie je..simple and sweet gitu


tengok kat radiusite semua sold out tapi jalan TAR kan ada apa susah redah je hehehehe...

untuk tudung sanding suka sangat ngan tudung macam nie



tengah cari sape yang ada jual dengan harga yang berbaloi..tapi rasa nak diy..tapi aku tak pandai ..sape yang pandai buat tudung mcam nie buatla tutorial sikit..boleh gak aku dapat idea nak buat camana..

9 comments:

InaYusoff said...

same problem..

:(

kene tunggu baju nikah siap..baru boleh cari tudung or veil ..

:(

S.U.R.I.A. said...

tudung nikah..suria simple...beli tudung xde awning..yg penting labuh..then...gojes kt bhagian veil..
tudung sanding..butik sediakn...

slmt mncari...

BIE said...

lawanya tudung yg 1st tu. kalau cik bie pakai gerenti x sesuai.. huhuhu..

good luck cikblueberry..!

zOeY zAu YaH said...

semua lawa..

fatehamohamed said...

hye..salam kenalll..teha baru singgah sebab cari idea tudung jugakk...

semua cantik-cantik kann..

heeee

nnt free3..singgah la ye

fatehamohamed.blogspot.com

:))

Fainie said...

Dear,nk invite u join veil contest
http://adriacottage.blogspot.com/2012/09/dream-veil-contest-v20.html?m=1

Nn said...

sy pun ada email tanya pasal tudung tu. harga? fuh...ok jgk.=)

Zila Zainal said...

tengah pening jugak pikir nak diy tudung cane. lace dah beli. kain dah beli. tinggal nak tepek je hmmm

iza_hafizah said...

Tudung nikah untuk disewa http://izahafizahcome.blogspot.com/2013/07/tudung-nikah-untuk-disewa.html