Tuesday, 28 August 2012

Akhirnya..Pencarian ku Berakhir

Masih ingat lagi aku meroyan mencari photographer yang amik gambar cantik dan berbaloi untuk di hire..
klik sini..akhirnya

http://www.facebook.com/pages/Norzian-Yan-photographer/223156411096341

Aku pun tak tau mcm mana aku kak yan nie boleh tau yang aku tgh cari photographer untuk wedding aku..buka fb tengok-tengok ada msg dari kak yan nie tetang pakej yang di offer kat aku..terus aku chat ngan kak yan nie thru fb..alhamdulilah Allah permudahkan jalan aku..aku dpat harga pakej RM1250.00 caj pengankutan cuma RM50.00..
aku dapat pakej :
crystal album
frame besar
shoot untuk 2 hari
outdoor
unlimited shoot
cd

ok tak??bagi aku kira dah ok la buat pengantin bujet ciput mcm aku..ok jom kita hasil kerja kak yan:













erm ok la kan..cantik gak aku tgk hasil kerja kak yan nie..lagipun aku dah book dah malas nak hunting photographer lagi..settle satu masalah...alhamdulilah

3 comments:

shizansyafik said...

okla tu.. sayanye photog pun pakej 1250 je..

BIE said...

alahai.. seronoknya dah dapat photog.. peningnya...bie xdpat lagi ni

cikblueberry said...

shizansyafik : murah gak tue

bie: xper terus hunting